Etnogrāfiskais viesu nams Gungas
baltijasvasara.lv

Etnogrāfiskais viesu nams Gungas

Kopēt saiti

Gungas

4.6 (102 atsauksmes)
Gungas, Ādažu novads, LV-2164, Latvija

Naktsmītnes

24h
Etnogrāfiskais viesu nams Gungas ir unikāla atpūtas vieta Latvijā. Priežu mežu ielokā, Dūņezera krastā atrodas piecas autentiskas un vēsturiskas īsteni latviskas guļbaļķu mājas, kuras atvestas no dažādiem Latvijas novadiem. Viesu namā Gungas savienojas Latvijas senatnīgais šarms ar mūsdienu komfortu. Šeit, idilliska miera un klusuma ieskāvumā dabas azotē iespējams baudīt mierpilnu atpūtu.
Gungas ir piemērotas svinībām un atpūtai jebkurā gadalaikā, jebkurā kompānijā, īpašus dzīves notikumus svinot. Laipni uzņemsim viesus atpūtai ģimenes un draugu
 [...]Etnogrāfiskais viesu nams Gungas ir unikāla atpūtas vieta Latvijā. Priežu mežu ielokā, Dūņezera krastā atrodas piecas autentiskas un vēsturiskas īsteni latviskas guļbaļķu mājas, kuras atvestas no dažādiem Latvijas novadiem. Viesu namā Gungas savienojas Latvijas senatnīgais šarms ar mūsdienu komfortu. Šeit, idilliska miera un klusuma ieskāvumā dabas azotē iespējams baudīt mierpilnu atpūtu.
Gungas ir piemērotas svinībām un atpūtai jebkurā gadalaikā, jebkurā kompānijā, īpašus dzīves notikumus svinot. Laipni uzņemsim viesus atpūtai ģimenes un draugu lokā, kāzas, kā arī seminārus un korporatīvus pasākumus. Aicinām Gungās svinēt arī godus un latviskās gadskārtas etnogrāfiskā stilā ar folkloras tradīcijam.
Gungas jūs atradīsiet Ādažu novadā, aptuveni 30 km attālumā no Rīgas centra un aptuveni 10 km attālumā no jūras.
gungas.lv