Citi Krasti

Kopēt saiti
5 (7 atsauksmes)
Citi Krasti, Kārļzemnieki, Inčukalna pagasts, LV-2141, Latvija

SPA, Naktsmītnes

Pirmdiena, Otrdiena, Trešdiena, Ceturtdiena: 8:00 am – 9:00 pm
Piektdiena, Sestdiena, Svētdiena: 8:00 am – 11:00 pm
ADULTS ONLY & NO PETS
Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs nepieņemam ar bērniem un mājdzīvniekiem. Bērniem te nav droša vide, bīstams stāvs krasts, ka arī viņu uzturēšanai nekas nav paredzēts. Pateicamies par sapratni.
Mājiņas ir aprīkotas ar visu nepieciešamo Jūsu atpūtai — dvieļi, halāti, čībiņas, vannas piederumi, matu žāvētājs, avota dzeramais ūdens, glāzes, šķivji, galda piederumi.
Tā kā komplekss atrodas ūdens aizsargjoslā, arī apapplūdināmā zonā — pilnvērtīgas tualetes un dušas atrodas atsevišķi. Bet lai Jūs tas
 [...]ADULTS ONLY & NO PETS
Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs nepieņemam ar bērniem un mājdzīvniekiem. Bērniem te nav droša vide, bīstams stāvs krasts, ka arī viņu uzturēšanai nekas nav paredzēts. Pateicamies par sapratni.
Mājiņas ir aprīkotas ar visu nepieciešamo Jūsu atpūtai — dvieļi, halāti, čībiņas, vannas piederumi, matu žāvētājs, avota dzeramais ūdens, glāzes, šķivji, galda piederumi.
Tā kā komplekss atrodas ūdens aizsargjoslā, arī apapplūdināmā zonā — pilnvērtīgas tualetes un dušas atrodas atsevišķi. Bet lai Jūs tas nesatrauc — mājiņās ir karstais un aukstais ūdens, sauna ir izmantojama kā mitrā pirtiņa, kur var droši skaloties, mazgāties. Nemaz nerunājot par lielu karstu vannu ar vairāk nekā tonnu ūdens …
GAUJAS REZIDENCE
210 EUR
Divvietīga izmitināšana, individuālā sauna, karstais kubls, SUP izmantošana, grils ar traukiem un piederumiem (ogles un degšķidrumu lūdzu paņemiet līdzi) un brokastis.
Ir pieejamas divas pilnīgi identiskas mājiņas. Jūsu intimitātei apkārt terasei ir dzīvais bērzu žogs. Āra aprikojums: kubls, lielais saulessargs, divi šūpuļkrēsli zem nojumes, kafijas galdiņš, pelnutrauks, grils un papildus galdiņš grilam. Jūsu labsajūtai pieejami 4 dažādi pirts aromāti akmeņiem un smaržīgas pirts ziepes. Pirts slotiņu, eļļu un tumšo skrubu/sosjonu lietošana ir aizliegta. Pateicamies par sapratni.
MEŽA REZIDENCE
250 EUR
Divvietīga izmitināšana, individuālā sauna, karstais kubls, SUP izmantošana, grils ar visiem traukiem, piederumiem un brokastis.
Rezidencei apkārt ir neskarts mežs un Gaujas augstais krasts… tā atrodas atsevišķi no pārēja kompleksa un tā ir vienīgā rezidence, pie kuras var piebraukt klāt ar mašīnu.
Ārpus individuālas saunas, karsta kubla un šūpuļkrēsliem — meža mājiņas terasē ir arī savs liels stacionārais grils, āra izlietne, pusdienu galds ar krēsliem. Visi nepieciešamie trauki, tējkanna, tēja, kafija un daudzi citi patīkamie sīkumi. Šeit jūs atradīsieties pilnīgā vientulībā ar dabu.
Jūsu labsajūtai pieejami 4 dažādi pirts aromāti akmeņiem un smaržīgas pirts ziepes. Pirts slotiņu, eļļu un tumšo skrubu/sosjonu lietošana ir aizliegta. Pateicamies par sapratni.
Meža namiņam ir sava sausā kūdras tualete.
BALTĀ MĀJIŅA
90 EUR
Divvietīga izmitināšana un brokastis.
Šīs namiņs ir izvietots augstāk par pārējām un ir paredzēts romantiskai nakšnošanai. Bez pirtiņas un kubla. Ar savu sauso kūdras tualeti.
GAUJAS NAMIŅŠ AR PIRTI
100 EUR
Divvietīga izmitināšana, individuālā sauna un brokastis.
Pirts slotiņu, eļļu un tumšo skrubu/sosjonu lietošana ir aizliegta. Pateicamies par sapratni.
Šim namiņam ir kopēja terase ar daudzvietīgo namiņu, kas tiek lietots tikai pasākumiem, papildus izmitināšanai. Un visu pārējo laiku ir vienkārši slēgts. Turpat uz terases ir arī papildus sausā kūdras tualete, nojume, galdiņš ar krēsliem.
ĒDINĀŠANA
Brokastis ir iekļautas un tiek pasniegtas stiklotā oranžērijā.Brokastīs ietilpst: svaigi spiesta apelsīnu sula, kvalitatīva kafija, pankūkas, omletes, ceptas olas, auzu pārslu biezputra — to Jūs izvēlēsities uz vietas pēc ēdienkartes.
Ja negribās neko grillēt pašiem — piecu minūšu braucienā no mums atrodas Rāmkalnu picērija ar lielo delikatešu izvēli, ka arī bistro un pilnvērtīgs veikals ar visādiem gardumiem.
Mēs labprāt uzsildīsim līdzi paņemto ēdienu.
Pēc iepriekšēja pasūtījuma piedāvājam arī vakariņas.
Visi ēdieni un dzērieni tiek pagatavoti ar Velnalas avota ūdeni.
REĢISTRĒŠANĀS / IZBRAUKŠANA
Jūsu māja būs noteikti gatava uz pulksten 16:00, bet Jūs, protams, drīkstat ierasties agrāk — aiziet pastaigā līdz vietējai Velna alai, pabraukāt ar zirgiem …
Ūdens nomaiņa un kublu tīrīšana prasa diezgan daudz laika — tāpēc, lūdzu, dodiet mums iespēju sākt nepieciešamo darbu pulksten 11:00. Protams, brokastis var baudīt tik ilgi cık vēlaties … Šis laiks attiecas tikai uz pašu mājiņu.
IZKLAIDE
Dodieties pastaigā pa gleznaino apkārtni … Apskatieties vietējo Velna alu, nogaršojiet avota ūdeni, ejiet pa meža takām (Mednieku spēka taka)… Jūsu rīcībā ir SUP dēļi ar sēdvietām «pastaigām» pa Gauju vai tuvumā esošo dīķi.
Aptuveni 300m attālumā no mūsu kompleksa ir zirgu stallis. Tur piedāvā izjādes — 20€ stundā.
Ir iespējams rezervēt arī braucienu ar gaisa balonu tieši no teritorijas — protams, iepriekš vienojoties. Lidojuma cena pārim 360€, 3 personām 390€. Lūdzu ņemiet vērā, ka pasažieru svaram ir nozīme.
Vietējie meži ir ārkārtīgi bagāti ar sēnēm un ogām … Upe ir pilna ar lašveidīgajām zivīm …
Rāmkalnu atpūtas kompleks piedāvā arī riteņu un laivu nomu. Netālu no mums atrodas aerodiums un Sigulda ar visāda veida izklaidēm, aktivitātēm, pilīm, restorāniem.
ALTRE RIVE SPA
Pēc iepriekšēja pieraksta ir iespējams izbaudīt masāžas un dažas SPA procedūras.
DIENAS ATPŪTA
Ārpus naktsmītnēm mēs piedāvājam arī dienas atpūtu grila mājiņā ar lielu panorāmas saunu — līdz 10 cilvēkiem. Mēs nodrošināsim ar visiem nepieciešamajiem traukiem, oglēm, malku, ēdiena gatavošanas piederumiem, glāzēm. Cena no 120€ (vai 25€ no personas).
Grila mājas īre pārim, kurš dzīvo pie mums — 50€.
Pirts slotiņu, eļļu un skrubu/sosjonu lietošana ir aizliegta. Pateicamies par sapratni.
PASĀKUMIEM
Stikla panorāmas oranžērija, kurā tiek pasniegtas brokastis, ir paredzēta līdz 50 sēdvietām. Īrējot oranžeriju pasākumam līdz 20 cilvēkiem — 500€, 20-50 cilvēkiem — 1000€. «Catering» un noformēšana tiek pasūtīti atsevišķi.
Cenā ietilpst: apaļie bankešu galdi 150cm diametrā, saliekamie krēsli, taisnstūra galdi un divāni lietošanai ārā vai iekštelpā.
Papildus nomai piedavājam: lielus metāla svečturus ar kristāliem, apaļus spoguļus galdiem 1m diametrā, divu veidu greznas šampanieša glāzes, caurspīdīgus vai tumši pelēkus šķivjus pamatedienam un desertam.
Ir iespējams pasūtīt arī dekoratora un florista pakalpojumus.
Piektdienās, sestdienās oranžērija tiek izīrēta tikai kopā ar divām blakusesošām «Gaujas Rezidencēm».
Kopumā ir iespēja izguldīt lidz 17 viesiem — piecās vivvietīgajās mājiņās un 7 daudzvietīgajā.
DĀVANU KARTES
Dāvanu karti var noformēt uz jebkādu summu. Saņemšana klātienē vai elektroniski uz e-pastu. Kartes derīguma termiņš 6 mēneši.
KĀ NOKĻŪT
No Rīgas centra: apmēram 40 minūtes (40km) — pa Siguldas šoseju līdz lielajam aplim “Sēnīte” (šosejas sadalījums uz Valmieras un Siguldas pusi). No apļa jāgriežas uz «Kārļzemniekiem» un jābrauc pa asfaltēto ceļu līdz tas beigsies (aptuveni 2km).
Jūs ieraudzīsiet 3 lielas brūnas norādes uz grants ceļu pa kreisi (Vangažu kāpi, laivu piestātne, baznīca). Jums uz to pusi. Aptuveni pēc 500 m bus neliela balta zīme «CitiKrasti» — pa labi uz mežu un līdz galam, līdz Gaujai uz leju.
Navigators Waze ļoti labi zin, kur mēsatrodamies, Google Maps dažreiz aizved nepareizi.
INSTAGRAM FACEBOOK
Apskatīties fotogrāfijas, video un saņemt visu aktuālāko informāciju var sociālajos tīklos. Sēkojiet mums lai nepalaistu garām brīvas vietas, akcijas un pasākumus.
Jautājumiem un rezervācijām, lūdzu, zvaniet:
+371 20372356
citikrasti.lv