ArtFabrics

Kopēt saiti
5 (6 atsauksmes)
Skolas iela 27, Centra rajons, Rīga, LV-1010, Latvija

Mākslas galerija

Pirmdiena, Otrdiena, Trešdiena, Ceturtdiena, Piektdiena: 10:00 am – 5:00 pm
Sestdiena, Svētdiena: slēgts
Ierāmēšanas salons „ArtFabrics” - tie ir vislabākie speciālisti, kvalitatīvi materiāli, kreatīva un individuāla pieeja katram klientam īsā laika periodā!!
Lai tas būtu rāmis gleznai, reprodukcijai, fotogrāfijai, izšuvumam, gobelēnam vai vienkāršam zīmējumam - katrs pasūtījums ir īpašs, un kļūst unikāls gan mums, gan Jums.
Mēs piedāvājam gan vienkāršus , gan arī profilētus rāmjus jebkuram stilam, lai tas būtu barokāls, rokkoko, klasisks, eklektika, provans, kantrī utt. Rāmji ir no koka, plastikāta, kā
 [...]Ierāmēšanas salons „ArtFabrics” - tie ir vislabākie speciālisti, kvalitatīvi materiāli, kreatīva un individuāla pieeja katram klientam īsā laika periodā!!
Lai tas būtu rāmis gleznai, reprodukcijai, fotogrāfijai, izšuvumam, gobelēnam vai vienkāršam zīmējumam - katrs pasūtījums ir īpašs, un kļūst unikāls gan mums, gan Jums.
Mēs piedāvājam gan vienkāršus , gan arī profilētus rāmjus jebkuram stilam, lai tas būtu barokāls, rokkoko, klasisks, eklektika, provans, kantrī utt. Rāmji ir no koka, plastikāta, kā arī alumīnija rāmji fotogrāfijām. Ļoti liela rāmju izvēle, aptuveni 1000 dažādu profilu.
Milzīga paspartū krāsu un faktūru izvēle jebkurai gaumei.
Tāpat piedāvājam augstas kvalitātes reprodukciju printēšanu uz papīra un kanvas! Artpapīrs! Jebkāda izmēra fotogrāfiju retušēšana, korekcija, restaurācija un printēšana.
Piedāvājam arī rāmju un gleznu restaurāciju. Jebkura veida lakošanu, rāmju apzeltīšanu un krāsošanu.
Ierāmešanai piedāvājam dažādus stiklus, parasto 2mm stiklu, antireflektoro 2mm, kā arī muzeja stiklu 1.6 mm – ar 96% aizsardzību pret UV stariem – 100% caurspīdīgs, 98% antireflektors. Gadu gaitā mēs esam noformējuši ļoti daudz gleznu un fotogrāfiju izstades, kā arī noformējuši vairākus privātus interjerus..

www.artfabrics.lv