Jūrmaļjēkuļi, kempings
baltijasvasara.lv

Jūrmaļjēkuļi, kempings

Kopēt saiti
4.4 (54 atsauksmes)
Bernāti, Nīcas novads, Nīcas pagasts, LV-3473, Latvija

Kempings, Naktsmītnes, Parks

Jūs varat saņemt Genius atlaidi naktsmītnē Jūrmaļjēkuļi! Lai ietaupītu šajā naktsmītnē, jums ir tikai jāienāk sistēmā.
Viesu nams Jūrmaļjēkuļi atrodas klusā vietā, 300 metru attālumā no Baltijas jūras pludmales. Viesiem tiek piedāvātas pašapkalpošanās naktsmītnes. Viesu namā Jūrmaļjēkuļi ir pieejami vienkārši mēbelēti numuri ar koka apdari. Katrā numurā ir televizors. Gan privātajās, gan arī koplietošanas vannas istabās ir duša. Pirmajā stāvā ir kamīns, turklāt viesu namam ir zaļš dārzs ar grila iekārtām. Ziemas laikā viesiem ir
 [...]Jūs varat saņemt Genius atlaidi naktsmītnē Jūrmaļjēkuļi! Lai ietaupītu šajā naktsmītnē, jums ir tikai jāienāk sistēmā.
Viesu nams Jūrmaļjēkuļi atrodas klusā vietā, 300 metru attālumā no Baltijas jūras pludmales. Viesiem tiek piedāvātas pašapkalpošanās naktsmītnes. Viesu namā Jūrmaļjēkuļi ir pieejami vienkārši mēbelēti numuri ar koka apdari. Katrā numurā ir televizors. Gan privātajās, gan arī koplietošanas vannas istabās ir duša. Pirmajā stāvā ir kamīns, turklāt viesu namam ir zaļš dārzs ar grila iekārtām. Ziemas laikā viesiem ir iespēja nodarboties ar distanču slēpošanu. Viesu nams Jūrmaļjēkuļi atrodas 15 km attālumā no Liepājas.
Pāriem īpaši patīk šī atrašanās vieta – pāri novērtēja tās piemērotību divu cilvēku ceļojumam ar 9,6 .
Attālums naktsmītnes aprakstā tiek aprēķināts, izmantojot vietni © OpenStreetMap
Rādīt man vairāk
www.booking.com