Libertu bērzu vīnadarītava
baltijasvasara.lv

Libertu bērzu vīnadarītava

Kopēt saiti

Libertu birch winery

Libertu birch winery

4.7 (42 atsauksmes)
Vīndaru iela 12, Ikšķile, Ikšķiles pilsēta, LV-5052, Latvija

Tūrisma objekts

10:00 am – 5:00 pm
Bērzu sulu sezona ir beigusies. Sākās labi, beidzās labi. Savācām pietiekami daudz sulas, lai būtu pašiem un citiem. Pašiem vajag taisīt dzērienus. Padomā ir visādi jaunumi gan ar citroniem, gan ar rabarberiem. Citiem vajag bērzu sulu kosmētikai, lai ļaužu sejas vaibsti nekļūtu krunkaini, vairāk par bērzu sulas krēmiem MadaraCosmetics.lv .
Esam ļoti aizņemti ar dzirkstošās bērzu sulas pildīšanu pudelēs, esam aizņemti ar bērzu sulas vīna pildīšanu pudelēs. Bērzu sulas vīnos arī solās patīkami pārsteigumi, būs klasiski maigi rozā vīns, klasiski baltais
 [...]Bērzu sulu sezona ir beigusies. Sākās labi, beidzās labi. Savācām pietiekami daudz sulas, lai būtu pašiem un citiem. Pašiem vajag taisīt dzērienus. Padomā ir visādi jaunumi gan ar citroniem, gan ar rabarberiem. Citiem vajag bērzu sulu kosmētikai, lai ļaužu sejas vaibsti nekļūtu krunkaini, vairāk par bērzu sulas krēmiem MadaraCosmetics.lv .
Esam ļoti aizņemti ar dzirkstošās bērzu sulas pildīšanu pudelēs, esam aizņemti ar bērzu sulas vīna pildīšanu pudelēs. Bērzu sulas vīnos arī solās patīkami pārsteigumi, būs klasiski maigi rozā vīns, klasiski baltais bērzu sulas vīns. Un tas viss būs pieejams gradācijā no sausa līdz pussaldam. Bērzu sulas pielietojums ir tik plašs - tāpēc es mīlu bērzu sulas.
Tūrisma sezona arī rit pilnā sparā. Uzņemam vietējos gan importa tūristus. Stāstam par maģiskajām bērzu sulām savā pagrabā, izbraukuma ekskursijās, mežā, restorānos un uz ūdens.
Šajā pavasarī piedalīsimies Stādu parādē Siguldā (30.aprīlis, 1. maijs), Stādu dienās Jelgavā (7. - 8. maijs). Vasarā piedalīsimies Brīvdabas muzeja gadatirgū (5. un 5. jūnijs) Būs arī īpašs jaunums - Libertu Wood neapzāģēto malu galdi. Bērzu sulas būs izvietotas uz jaunajiem galdiem, atliks tik novērtēt. Visos tirdziņos varēs iegādāties, noprovēt visus jaunos bērzu sulas dzērienus.
Jūnija sākumā dodamies uz Ķīnu - piedalīsimies LIAA rīkotā izstādē Ningbo (8. - 12. jūnijs) Atliek tikai minēt kā būs, bet nezināmās lietas mani saista, jo tā ir kā spēle kurā aizraujoši ir piedalīties.
libertu.lv