Atpūtas komplekss “LĀCĪTES”
baltijasvasara.lv

Atpūtas komplekss “Lācītes” atrodas skaistā vietā, pašā Gaujas krastā, kur varēsiet baudīt brīnišķīgu atpūtu kopā ar ģimeni, draugiem vai kolēģiem. Pie mums ir iespēja rīkot kāzas, sporta spēles un dažādus korporatīvos pasākumus.

Mēs nodrošināsim neaizmirstamu maltīti kafejnīcā, omulīgu atpūtu guļbūves namiņos vai viesnīcā un plašu, skaistu teritoriju, kurā baudīt mieru un klusumu. Aktīvākai kompānijai būs iespēja izmantot futbola, ielas basketbola un volejbola laukumus sportiskām aktivitātēm. Bērniem piedāvājam pavadīt laiku plašā spēļu laukumā. Tiem, kam patīk vienkārši baudīt siltos vasaras saules starus, būs iespēja gozēties saulē pludmalē.

Teritorijā ietilpst:
9 guļbūves namiņi;
dvīņu māja, kas paredzēta piecām personām;
viesnīca ar septiņiem numuriņiem;
melnā dūmu pirts ar āra kubulu;
upes mājas konferenču zāle,
āra paviljons,
plašs bērnu laukums,
sporta laukums;
SUP dēļu noma;
velosipēdu noma.

Šobrīd piedāvājam dvīņu māju un guļbūves namiņus un iespēju baudīt maltīti kafejnīcā.
Atpūtas komplekss Lācītes atrodas ērti sasniedzamā skaistā vietā pašā Gaujas krastā. Pie mums iespējams baudīt romantisku atpūtu divatā, nosvinēt brīnišķīgus svētkus kopā ar ģimeni, sarīkot jautru ballīti ar draugiem vai sportiskas aktivitātes ar kolēģiem.
Pie mums ir iespējams rīkot kāzas, plašākas svinības, organizēt seminārus, sporta spēles un citus korporatīvos pasākumus.
Mūsu atsaucīgā un profesionālā komanda nodrošinās jums neaizmirstamu maltīti kafejnīcā, omulīgu un ērtu atpūtu guļbūves namiņos vai viesnīcā, plašu, sakoptu
 [...]Atpūtas komplekss Lācītes atrodas ērti sasniedzamā skaistā vietā pašā Gaujas krastā. Pie mums iespējams baudīt romantisku atpūtu divatā, nosvinēt brīnišķīgus svētkus kopā ar ģimeni, sarīkot jautru ballīti ar draugiem vai sportiskas aktivitātes ar kolēģiem.
Pie mums ir iespējams rīkot kāzas, plašākas svinības, organizēt seminārus, sporta spēles un citus korporatīvos pasākumus.
Mūsu atsaucīgā un profesionālā komanda nodrošinās jums neaizmirstamu maltīti kafejnīcā, omulīgu un ērtu atpūtu guļbūves namiņos vai viesnīcā, plašu, sakoptu teritoriju, kurā netraucēti baudīt dabu, mieru, klusumu un gozēties saules staros mūsu nelielajā pludmalē. Savukārt mazos atpūtas kompleksa apmeklētājus noteikti iepriecinās plašais bērnu spēļu laukums.
Aktīvās atpūtas cienītājiem piedāvājam izmantot mūsu piedāvātās sportošanas iespējas – futbola laukumu, ielu basketbola laukumu, volejbola laukumu vai izmēģināt nomā pieejamo inventāru.
lacites.lv