Viesu Nams "Zvīguļi"
baltijasvasara.lv

Teade just nüüd
Can't fetch from www.zviguli.lv

Viesu Nams "Zvīguļi"

Kopēt saiti
4.8 (52 atsauksmes)
Krasta iela 60, Gauja, Inčukalna nodavs, Sigulda, Inčukalna pagasts, LV-2140, Latvija

Kempings, Naktsmītnes, Parks

7:00 am – 11:00 pm
“Zvīguļi” ir viesu nams, konferenču un atpūtas centrs Gaujā netālu no Inčukalna un Siguldas. Mēs atrodamies Gaujas nacionālā parka teritorijā – ar gleznainu un neskartu dabu no vienas puses un Siguldas šoseju (A2) no otras puses.
Piedāvājam plašas telpas pasākumiem un konferencēm, ērtu un lieliski aprīkotu virtuvi, kamīna zāli, pirti, kā arī naktsmītnes dažāda komforta istabiņās vai koptelpā.
No iekšpagalma paveras meža ieloks un grava, no kurienes, ejot pa reljefainu, dabas veidotu un sakoptu taciņu, klausoties Skolas upītes čalās, nonāksi
 [...]“Zvīguļi” ir viesu nams, konferenču un atpūtas centrs Gaujā netālu no Inčukalna un Siguldas. Mēs atrodamies Gaujas nacionālā parka teritorijā – ar gleznainu un neskartu dabu no vienas puses un Siguldas šoseju (A2) no otras puses.
Piedāvājam plašas telpas pasākumiem un konferencēm, ērtu un lieliski aprīkotu virtuvi, kamīna zāli, pirti, kā arī naktsmītnes dažāda komforta istabiņās vai koptelpā.
No iekšpagalma paveras meža ieloks un grava, no kurienes, ejot pa reljefainu, dabas veidotu un sakoptu taciņu, klausoties Skolas upītes čalās, nonāksi 15 minūtēs Gaujas upes krastā .
No ārpagalma ar savu vai sabiedrisko transportu ātri un ērti nonāksi sev vēlamajā vietā. Līdz Rīgai vien 18 minūtes jeb 30 km. Līdz Siguldai vien 8 minūtes jeb 10 km. Varam piedāvāt transfēru ar savu transportu.
Nepieciešamības gadījumā ēdināšanu nodrošinās mūsu sadarbības partneri.
Aktīvās atpūtas iespējas netālu – kamaniņu un bobsleja trase, rodeļu trase, velosipēdu un laivu noma, makšķerēšana, laivošana, kvadraciklu un motociklu trase, Tarzāna piedzīvojumu parks, Aerodium atrakcija, zirgu izjādes, kā arī vairākas citas aktīvās atpūtas vietas.
“Zvīguļi” ir ģimenes uzņēmums ar individuālu attieksmi pret katru viesi- uzņemsim kā pie sevis ciemos, lai īstenotu skaistus pasākumus un nodrošināsim iespēju pārnakšņot ērtos dažāda komforta numuriņos ar visām ērtībām. Zvaniet, piesakaties apskatīt mūsu namu un rezervējiet pa tālruni +371 20 789 789!
www.zviguli.lv