Vecgulbenes muiža
baltijasvasara.lv

Viesnīca ****

Manēžas ēkā izvietota viesnīca ar 14 labiekārtotiem numuriem (Twin, Double) un hostelis “Marisa” ar 10 numuriem (gultas vietas 3–5, labierīcības gaitenī, sieviešu vīriešu atsevišķi). Muižas kompleksā ir apartamenta māja “Siernīca”, kurā ir divi Double numuri un neliela kamīnzāle.
Numuriņu izmaksās iekļautas brokastis un automašīnas stāvvieta.
Vecgulbenes muižas viesiem tiek piedāvāta iespēja apmeklēt SPA centru ar džakuzi, saunu un turku pirti. SPA centra apmeklēšanas cenas var uzzināt uz vietas vai sazinoties telefoniski.

Restorāns
Viesnīcas ēkā darbojas restorāns un bārs, kurā laipni gaidīts ikviens pilsētas iedzīvotājs un viesis. Tiek piedāvāta plaša sezonāla ēdienkarte un biznesa pusdienas.
Restorāna telpās un āra terasē (vasarā) ir iespējams izvietot līdz 60 viesiem.

Vecgulbenes muiža

Kopēt saiti

Vecgulbene mõisa kompleks

Komplekss “VECGULBENES MUIŽA”

Vecgulbene Manor

Комплекс Вецгулбенского поместья

4.5 (294 atsauksmes)
Brīvības iela 18, Gulbene, Gulbenes pilsēta, LV-4401, Latvija

Naktsmītnes

Viesnīca ir izvietota jauki atjaunotā 19. gadsimta muižā. Viesnīca atrodas Gulbenē, vēsturiskās pilsētas nomalē, ziemeļaustrumu Latvijā, aptuveni 180 km attālumā no Rīgas. Vecgulbenes muiža piedāvā ērtus numurus ar antīkām mēbelēm un skaistiem paklājiem, katru citās krāsās un noskaņā. Dažos numuros ir fragmenti no oriģinālajām mūra sienām. Viesiem ir pieejami arī kopmītņu tipa numuri. Šis īpašums ietver 2 pilis un iepriekš bijis pazīstams kā Vecgulbene. Baltā pils tika uzcelta 1840. gadā kā viens no visspožākajiem historicisma piemēriem Baltijā. [...]Viesnīca ir izvietota jauki atjaunotā 19. gadsimta muižā. Viesnīca atrodas Gulbenē, vēsturiskās pilsētas nomalē, ziemeļaustrumu Latvijā, aptuveni 180 km attālumā no Rīgas. Vecgulbenes muiža piedāvā ērtus numurus ar antīkām mēbelēm un skaistiem paklājiem, katru citās krāsās un noskaņā. Dažos numuros ir fragmenti no oriģinālajām mūra sienām. Viesiem ir pieejami arī kopmītņu tipa numuri. Šis īpašums ietver 2 pilis un iepriekš bijis pazīstams kā Vecgulbene. Baltā pils tika uzcelta 1840. gadā kā viens no visspožākajiem historicisma piemēriem Baltijā. Šobrīd pilī ir viesnīca. Sarkanajā pilī šobrīd atrodas skola. Abas ēkas vairākas reizes ir tikušas iznīcinātas un no jauna uzceltas. Vecgulbenes muižu ieskauj skaists parks, kas ir ideāli piemērots patīkamām pastaigām un velosipēdu braucieniem. www.booking.com