SemaraH Hotel Lielupe Spa & Conferences
baltijasvasara.lv

SemaraH Hotel Lielupe Spa & Conferences

Kopēt saiti

Lielupe by Semarah Hotels

4.6 (2798 atsauksmes)
Bulduru prospekts 64/68, Jūrmala, LV-2010, Latvija

SPA, Naktsmītnes, Restorāns, Veselība

24h
Lielupe by Semarah Hotels atklāj jaunu halli
May 26, 2017 | Blog , Lielupe
Kopā ar vairākiem desmitiem viesu – klientiem, partneriem un draugiem – Lielupe bu Semarah Hotels Jūrmalā 2017. gada 25. maijā svinīgi tika atklāta pēc skaita jau trīspadsmitā, tajā pašā laikā šobrīd pati lielākā pasākumu telpa Jūrmala Hall ne tikai šajā viesnīcā, bet Jūrmalas pilsētā kopumā, tādējādi vēl nopietnāk piesakot viesnīcas Lielupe ambīcijas pasākumu rīkošanas jomā gan Latvijas, gan arī Baltijas mērogā.
Nevienā citā Jūrmalas viesnīcā nav
 [...]Lielupe by Semarah Hotels atklāj jaunu halli
May 26, 2017 | Blog , Lielupe
Kopā ar vairākiem desmitiem viesu – klientiem, partneriem un draugiem – Lielupe bu Semarah Hotels Jūrmalā 2017. gada 25. maijā svinīgi tika atklāta pēc skaita jau trīspadsmitā, tajā pašā laikā šobrīd pati lielākā pasākumu telpa Jūrmala Hall ne tikai šajā viesnīcā, bet Jūrmalas pilsētā kopumā, tādējādi vēl nopietnāk piesakot viesnīcas Lielupe ambīcijas pasākumu rīkošanas jomā gan Latvijas, gan arī Baltijas mērogā.
Nevienā citā Jūrmalas viesnīcā nav lielformāta pasākumiem īpaši piemērotas un ar modernākajām tehnoloģijām aprīkotas zāles 544 kvadrātmetru platībā. Faktiski tā ir halle, kurā var rīkot jebkādus pasākumus – konferences, sporta un deju sacensības, seminārus, izstādes, prezentācijas. Būtībā jebkādu pasākumu, kam nepieciešama liela telpa ar ideālu skaņas un gaismas sistēmu aprīkojumu. Turklāt nepieciešamības gadījumā skaņas un gaismas sistēmu klients var papildināt atbilstoši konkrētā pasākuma specifiskajām tehniskajām vajadzībām.
“Agrāk šeit bija tenisa korts, kas būtībā bija savu laiku nokalpojis un arī īsti vairs neiederējās mūsu viesnīcas šodienas un jo īpaši nākotnes attīstības stratēģijā, vēl jo vairāk ņemot vērā faktu, ka specifiskā aprīkojuma dēļ telpa bija izmantojama tikai vienam šauram mērķim. Tādēļ jau pērn, kad tika veikta viesnīcas rekonstrukcijas pirmā kārta, mēs jau sākām izvērtēt, kādām funkcijām pārveidot arī šo telpu. Pēc tirgus izpētes un ekspertu konsultāciju uzklausīšanas secinājām, ka mūsu piedāvājuma klāstā ir nepieciešama tieši šāda veida un izmēra multifunkcionāla telpa, kas izmantojama visdažādākajām vajadzībām, kādu šodien redzam jauno Jūrmala Hall,” akcentē viesnīcas Lielupe vadītājs Juris Baumerts.
Jau uzsākot viesnīcas rekonstrukciju, īpašnieku mērķis bija radīt vienotu biznesa kompleksu, ko veido plašs un moderns konferenču centrs, veselīgas atpūtas iespējas, kā arī, protams viesnīcas pakalpojumi. Līdz ar jaunās halles atklāšanu viesnīcā ir pieejamas 13 dažāda lieluma konferenču un semināru telpas.
“Ar jaunās halles atklāšanu mēs sevi piesakām par vēl nopietnāku konkurentu citiem tirgus dalībniekiem, jo jau līdz šim viesnīca Lielupe bija ne tikai nozares līderis Jūrmalā, bet arī bija pārņēmusi daļu konferenču, semināru un citu pasākumu rīkotāja statusu arī no Rīgas. Mūsu trumpis ir stratēģiskā atrašanās vieta – gan tuvu lidostai, gan arī Rīgai, vienlaikus klientiem ir iespēja paralēli biznesam baudīt jūras tuvumu, svaigu gaisu un klusumu, kas, piemēram, Rīgā nav tik plaši iespējams,” akcentē Juris Baumerts, piebilstot, ka, neskatoties uz salīdzinoši plašo telpu piedāvājumu nozarē, ir salīdzinoši maz piedāvājumu, kas spēj nodrošināt jebkura klienta vēlmēm atbilstošu servisu.
Viņš stāsta, ka viesnīcas pakalpojumus jau līdz šim labprāt izmantoja ne tikai Latvijas, bet arī Baltijas, Skandināvijas un NVS valstu klienti, kuri novērtē iespēju organizēt gan atpūtas, gan arī biznesa pasākumus Jūrmalā gan augstā servisa līmeņa, gan atrašanās vietas dēļ.
Halles priekšrocība ir ne tikai tās plašums, bet arī īpaši modernais tehniskais aprīkojums. Proti, šeit ir iespējams organizēt pasākumus gan dienas gaismā, ko nodrošina pietiekami plašie logi, gan arī mākslīgajā apgaismojumā jebkurā diennakts laikā, aizklājot logus ar gaismu necaurlaidīgām žalūzijām. Turklāt gaismas sistēmas aprīkojums ļauj izspēlēt visdažādākās krāsu gammas, radot neatkārtojamu un neaizmirstamu spilgtu emociju gammu pasākuma dalībniekiem. Tāpat īpašs pluss ir tas, ka hallē esošo skatuvi 48 kvadrātmetru platībā ir iespējams novietot jebkurā telpas vietā, tādējādi ļaujot pasākumus plānot jebkādā izvietojumā. Nepieciešamības gadījumā skatuvi iespējams gan palielināt, gan arī izņemt ārā.
“Ņemot vērā, ka ziemeļu puslodē klasiskajam viesnīcu biznesam tomēr ir pārsvarā sezonāls raksturs, proti, lielākais klientu pieplūdums tieši viesnīcā ir vasaras sezonā, visai loģisks bija mūsu lēmums šeit veidot gan SPA zonu, gan jau pieminēto semināru un konferenču centru. Līdz ar to vasarās maksimālo viesnīcas noslogojumu nodrošina atpūtnieki, savukārt pārējā laikā – darījumu cilvēki, kuri šeit organizē gan vietēja, gan starptautiska mēroga biznesa pasākumus, vienlaikus izmantojot arī viesnīcas pakalpojumus pasākumu dalībnieku izmitināšanai un viņu atpūtai brīvajā laikā. Šāda biznesa stratēģija ļauj mums izlīdzināt izmaksas gada ietvaros, vienlaikus arī nodrošinot zemākas cenas gan viesnīcas, gan pasākumu un SPA centra pakalpojumiem,” uzsver Juris Baumerts.
Vairāk lasīt šeit .
www.semarahhotels.com