Vecbulduri Apartment Jurmala
baltijasvasara.lv

Vecbulduri Apartment Jurmala

Kopēt saiti
4.6 (48 atsauksmes)
Saldus iela 8, Jūrmala, LV-2010, Latvija

Naktsmītnes

Jūs varat saņemt Genius atlaidi naktsmītnē Vecbulduri Apartment Jurmala! Lai ietaupītu šajā naktsmītnē, jums ir tikai jāienāk sistēmā.
Pašapkalpošanās naktsmītne Vecbulduri Apartment Jurmala atrodas Jūrmalā, 1,2 km attālumā no jūras. Viesiem bez maksas ir pieejams bezvadu interneta pieslēgums. Naktsmītne atrodas 700 metru attālumā no Līvu Akvaparka. Naktsmītnei ir gaisa kondicionētājs, plakanā ekrāna televizors, balkons un atpūtas zona. Viesu rīcībā ir pilnībā aprīkota virtuve ar trauku mazgājamo mašīnu un mikroviļņu krāsni. Privātajā vannas
 [...]Jūs varat saņemt Genius atlaidi naktsmītnē Vecbulduri Apartment Jurmala! Lai ietaupītu šajā naktsmītnē, jums ir tikai jāienāk sistēmā.
Pašapkalpošanās naktsmītne Vecbulduri Apartment Jurmala atrodas Jūrmalā, 1,2 km attālumā no jūras. Viesiem bez maksas ir pieejams bezvadu interneta pieslēgums. Naktsmītne atrodas 700 metru attālumā no Līvu Akvaparka. Naktsmītnei ir gaisa kondicionētājs, plakanā ekrāna televizors, balkons un atpūtas zona. Viesu rīcībā ir pilnībā aprīkota virtuve ar trauku mazgājamo mašīnu un mikroviļņu krāsni. Privātajā vannas istabā ir duša un fēns. Naktsmītnei Vecbulduri Apartment Jurmala ir dārzs, grila iekārtas un terase. Viesu rīcībā ir bezmaksas autostāvvieta. Rīgas centrs atrodas 17 km attālumā.
www.booking.com