Restorāns Baltvilla
baltijasvasara.lv

Restorāns Baltvilla

Kopēt saiti
4.8 (29 atsauksmes)
Senču prospekts 45, Baltezers, Garkalnes novads, LV-2164, Latvija

Restorāns

Pirmdiena, Otrdiena, Trešdiena, Ceturtdiena: 12:00 – 10:00 pm
Piektdiena, Sestdiena: 12:00 – 11:00 pm
Svētdiena: 12:00 – 9:00 pm
Viesmīlīga atmosfēra
Restorāna "Baltvilla" komandas galvenā vērtība ir viesmīlība. Tas izpaužas katrā niansē no telpu iekārtošanas un ēdienkartes izveides, līdz mūsu viesu apkalpošanai.
Ģimenes vērtības
Mūsu komandas galvenā vērtība ir ģimene un kopā pavadīts laiks. Tas izpaužas katrā niansē: apaļi galdi sirsnīgām sarunām, draudzīga atmosfēra, ēdienkarte visai ģimenei, rotaļu laukums mazākajiem ģimenes locekļiem. Arī mūsu komandu veido vairākas ģimenes, tostarp šefpavārs Antons Konstantinovs ar sievu desertu meistari Jeļenu Konstantinovu. [...]Viesmīlīga atmosfēra
Restorāna "Baltvilla" komandas galvenā vērtība ir viesmīlība. Tas izpaužas katrā niansē no telpu iekārtošanas un ēdienkartes izveides, līdz mūsu viesu apkalpošanai.
Ģimenes vērtības
Mūsu komandas galvenā vērtība ir ģimene un kopā pavadīts laiks. Tas izpaužas katrā niansē: apaļi galdi sirsnīgām sarunām, draudzīga atmosfēra, ēdienkarte visai ģimenei, rotaļu laukums mazākajiem ģimenes locekļiem. Arī mūsu komandu veido vairākas ģimenes, tostarp šefpavārs Antons Konstantinovs ar sievu desertu meistari Jeļenu Konstantinovu.
Vide un interjers
Restorāna telpas ir iekārtotas art déco stilā, interjeru ir veidojusi māksliniece Agija Jansone. Burvīgais skats no restorāna terases uz Baltezeru piešķir restorānam īpašu, neatkārtojamu šarmu. Skaistie saulrieti visos gadalaikos sniegs neparastas gaismas spēles. Vasaras sezonā maltīti ir iespējams baudīt uz mūsu plašās terases, kas ir viens no mūsu restorāna lepnumiem.
Restorāna ēdienkarte
Maltīte mūsu restorānā ir īsts ceļojums garšu pasaulē, elegantā atmosfērā ar izcilu apkalpošanu. Divos vārdos šo piedzīvojumu var nosaukt par garšu eklektiku. Mūsu šefpavārs Antons Konstantinovs restorāna ēdienkarti ir veidojis, apvienojot tradicionālas garšas ar jauniem un radošiem ēdienu pagatavošanas paņēmieniem. Viņam piemīt īpaša spēja izjust dažādu garšu nianses un to salikumus un caur mūsu restorāna ēdienkarti viņš šajā pieredzē vēlas dalīties ar ikvienu restorāna viesi. Jūsu ceļojumu garšu pasaulē palīdz īstenot mūsu komandas viesmīlība un mūsu vīnziņa vīnu izvēle vai plašā atspirdzinošo dzērienu izvēle.
Ēdienkarte
www.baltvilla.lv