Veikparks, ūdensslēpošanas trošu sistēma
baltijasvasara.lv

Teade just nüüd
Can't fetch from www.udenssleposana.lv

Veikparks, ūdensslēpošanas trošu sistēma

Kopēt saiti
4.9 (56 atsauksmes)
Kopiela 1, Ozolnieki, Ozolnieku pagasts, LV-3018, Latvija
Ūdensslēpošana Latvijā
Ūdensslēpošana, pateicoties tam, ka tas ir ūdens sporta veids, kuru ir iespējams visai viegli un ātri apgūt, un tam obligāti nav nepieciešami viļņi vai ideāli laikapstākļi, ir iemantojusi savu popularitāti arī Latvijā. Pašreiz pie mums ir vairākas vietas, kur ir iespējams izmēģināt ūdensslēpošanu, kā arī kur ūdensslēpošanā trenējas sportisti, lai sacenstos dažādās sacensībās visā pasaulē, jo sportisti no Latvijas ūdensslēpošanas sacensībās, īpaši slaloma disciplīnā, ir veiksmīgi startējuši jau kopš pagājušā
 [...]Ūdensslēpošana Latvijā
Ūdensslēpošana, pateicoties tam, ka tas ir ūdens sporta veids, kuru ir iespējams visai viegli un ātri apgūt, un tam obligāti nav nepieciešami viļņi vai ideāli laikapstākļi, ir iemantojusi savu popularitāti arī Latvijā. Pašreiz pie mums ir vairākas vietas, kur ir iespējams izmēģināt ūdensslēpošanu, kā arī kur ūdensslēpošanā trenējas sportisti, lai sacenstos dažādās sacensībās visā pasaulē, jo sportisti no Latvijas ūdensslēpošanas sacensībās, īpaši slaloma disciplīnā, ir veiksmīgi startējuši jau kopš pagājušā gadsimta beigām, un ūdensslēpošanas disciplīnas līdz ar veikborda disciplīnām Latvijā turpina tikai attīstīties.
Ja arī tu vēlies izmēģināt ūdensslēpošanu vai vismaz apskatīties dzīvajā, kā šis process notiek, iesaku doties uz vienu no šīm vietām.
Ūdensslēpošanas klubs “Priedaine”
Viens no atpazīstamākajiem ūdensslēpošanas klubiem Latvijā ir Jūrmalā bāzētais ŪSK “Priedaine”. Šis klubs darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, uzsākot savu darbību 2004. gadā, un, lai gan sākotnēji tas bija neliels domubiedru pulciņš, pašreiz šis ūdensslēpošanas klubs ir izaudzis par vienu no Latvijā nozīmīgākajiem šādiem klubiem, kur pastāvīgus treniņus leģendārajā Priedaines ūdensslēpošanas kanālā un padomju laikā izveidotajā slaloma trasē aizvada daudzi profesionāli Latvijas ūdensslēpotāji. Pašreiz šī kluba dalībnieki ir arī godalgotie Latvijas ūdensslēpotāji Gints un Guntars Runģi.
Ūdensklubs.lv
Ūdensklubs.lv ir vēl viena vieta, kur tu vari doties izmēģināt ūdensslēpošanu vai arī sākt ar to nodarboties regulāri. Ūdensklubs darbojas Baltezerā, kas ir gandrīz 6 kvadrātkilometrus plašs ezers Garkalnes un Ādažu novados, pavisam netālu no Rīgas. Šeit ūdensslēpošanu var izmēģināt jau bērni no 5 līdz 6 gadu vecuma, līdz pieaugušajiem un vecāka gada gājuma cilvēkiem, ko Ūdensklubs.lv ikviens zinošu un profesionālu instruktoru pavadībā var iemācīties slēpot un izdarīt to bez sāpīgiem vai bīstamiem kritieniem.
Sporta centrs “Mežaparks”
Un arī pašā Rīgā, neizbraucot ārpus tās, ir iespējams izmēģināt ne tikai ūdensslēpošanu, bet arī vairākus citus aktīvās atpūtas ūdens sporta veidus. Kā jau šī sporta centra nosaukums liecina, tas atrodas Mežaparkā, Roberta Feldmaņa ielā 11, un tur blakus sporta zāles apmeklējumam, tenisa uzspēlēšanai vai pludmales volejbolam tur pat Ķīšezerā ir iespējams arī apgūt ūdensslēpošanu, gan vienreiz to izmēģinot, gan veicot regulārus treniņus, lai uzsāktu savu ūdenssportista karjeru.
Publicēts 09/02/2015
www.udenssleposana.lv