Hotel Kolumbs

Скопировать ссылку

KOLUMBS

4.4 (443 Отзывы)
Kuršu iela 32, Liepāja, LV-3401, Latvia

Размещение

24h
Arī pirmie mūsu Liepājas pilsētas kuģinieki nekļūdījās, uzceļot šeit pilsētu ar ostu, jo saskatīja tajā lielas attīstības perspektīvas. Pateicoties tam, Liepājas ģeogrāfiskā atrašanās vieta cauri gadsimtiem pilsētas iedzīvotājiem nesusi atpazīstamību, nerimstošu vēlmi attīstīties un vienmēr piesaistījusi tūristu interesi.
Ceļojumos iegūtās atziņas un bagātības Kolumbam deva drosmi stāties pretim izaicinājumiem, bet mēs ar kurzemniekiem raksturīgo lepnumu esam atļāvušies mūsu unikālo viesnīcas ēku nosaukt šī
 [...]Arī pirmie mūsu Liepājas pilsētas kuģinieki nekļūdījās, uzceļot šeit pilsētu ar ostu, jo saskatīja tajā lielas attīstības perspektīvas. Pateicoties tam, Liepājas ģeogrāfiskā atrašanās vieta cauri gadsimtiem pilsētas iedzīvotājiem nesusi atpazīstamību, nerimstošu vēlmi attīstīties un vienmēr piesaistījusi tūristu interesi.
Ceļojumos iegūtās atziņas un bagātības Kolumbam deva drosmi stāties pretim izaicinājumiem, bet mēs ar kurzemniekiem raksturīgo lepnumu esam atļāvušies mūsu unikālo viesnīcas ēku nosaukt šī pasaules atklājēja, slavenā jūrasbraucēja vārdā.
Senā ēkas daļa, kura atspoguļo vēlo jūgendstilu un nacionālo romantiku, celta 1914. gadā pēc tā laika vadošā Liepājas arhitekta Paula Makss Berči projekta kā īres nams, jaunās ēkas projekta autore ir arhitekte Diāna Zalāne, un šī ēkas daļa tika uzcelta 2006. gadā tieši viesnīcas vajadzībām.
www.hotelkolumbs.com